01

eCommerce i pàgines Web

Alguns dels projectes de creació de botigues Online per a clients de diferents sectors i exemples de pàgines web corporatives i personals.

prestashop vinoexpres
02

SEM - SEO

Podem ajudar-te a posicionar la teva web i aconseguir objectius d’augment de visites i per tant, nous leads de clients. Podem utilitzar eines de posicionament natural o bé campanyes d’anuncis de pagament optimitzant-ne el cost-rendiment.

03

Programació de software a mida

Si tens una idea, et podem ajudar a fer-la realitat transformant-la en una app per a mòbils, un ERP per a portar el control de la teva empresa o bé per optimitzar un procés que millori la producció dels teus treballadors.

04

Realització de vídeos

Si vols promocionar el teu negoci, una de les millors eines són els vídeos tant per a xarxes socials com per a presentació de projecte o promoció digital.

caja 3D simulación

05

Imatges 3D i prototips

Modelat en 3D d’objectes, prototips o interiorisme per a presentacions a clients o validació de prototips amb la possibilitat d’impressió en 3D.

manteniment informàtic i de xarxes per a empreses
contacta’ns!

Ens n’ocupem de que la xarxa i tots els equips informàtics de la teva empresa funcionin sense problemes i et permetin treballar de la millor manera possible.