Qui sóc

De ben jove vivint les aficions del pare de ben a prop en el camp del vídeo i fotografía analògics, se’m desperta l’interès cap a aquest món. Sempre envoltat de desenes de cables i aparells no sabria distingir ara encara si realment la meva inquietud era l’electrònica i l’afició per la imatge.
Acostumava a passar molt llargues estones “jugant” amb cables, càmeres de fotografia així com amb el que aleshores eren l’alta qualitat en vídeo les càmeres S-VHS.
D’aquí i molt jove encara, em surten petites col·laboracions en casaments, batejos, reportatges i fins i tot la televisió local.

Al mateix temps, nutrint-me de coneixements de familiars als quals sempre ho agrairé, m’aficiono al dibuix tècnic per ordinador el qual recolzat pels pares i el primer equip informàtic, deriva al que amb gran devoció acaba prenent-me mils d’hores ja que la fascinació es absoluta; el 3D i efectes de vídeo o VFX.pol senserrich foografia

D’això, ja en faig la meva professió mentre estudio, gràcies altre cop a la família que ja eren es aquest sector laboral, aplicant dissenys constructius. Em preparo acadèmicament en disseny gràfic, a l’escola Gaspar Camps d’Igualada, tot i no ser exactament la direcció en la que poso per objectiu laboral.

Treballaré sempre com a “freelance”, sense conèixer encara aquesta paraula que ara ja està tant formalitzada en el nostre model professional, en tots els sectors referents a les arts gràfiques. Impremta offset i de gran format, disseny gràfic i maquetació, filmació i edició de vídeo, tot això mentre compagino altres feines de les quals en treia el salari.

Després de deixar enrere amb molt de dol altres experiències professionals que es van intercalar durant anys, especialment un despatx el qual vem fundar uns amics amb grans projeccions futures, ARDMedia, ens situem a avui en dia.

Freelance, coneixedor i professional de diversos camps de la Imatge Digital i màrqueting online per a pymes, aquest últim sorgeix d’intentar atendre les necessitats dels meus clients, i dur a terme moltes hores d’autoformació i pràctica.

Fotografia, Vídeo, 3D, Desenvolupament Web i e-Commerce i màrqueting SEM SEO.